Dineren in stijl

Het Goudhaantje, een gezellige friettent die al jarenlang bekend staat om zijn heerlijke friet en burgers, stond voor een spannende nieuwe uitdaging. De eigenaren besloten hun assortiment te verbreden en voegden pizza toe aan het menu. Dit betekende niet alleen een smaakvolle revolutie voor hun klanten, maar ook een nieuwe huisstijl om deze spannende verandering te omarmen.

Wil jij ook een (nieuwe) sprekende huisstijl die aansluit op jouw wensen & doelgroep? Neem dan contact op.

Meer weten over 't Goudhaantje?

Bekijk de socials of neem contact op met t’Goudhaantje!

#ffffff

C:0  M:0  Y:O  K:O

R: 255 G: 255 B: 255

#e5231f

C:0  M:95  Y:92  K:O

R: 229 G: 35 B: 31

#be1622

C:15  M:100  Y:90  K:1O

R: 190 G: 22 B: 34

Logo design

Het logo van ’t Goudhaantje is een opvallend en herkenbaar ontwerp dat de essentie van de friettent prachtig weerspiegelt. Het logo bestaat uit een wit woordmerk met daaromheen rode elementen van een kip.

Het samenspel tussen het witte woordmerk en de rode kipelementen zorgt voor een logo dat direct herkenbaar is en goed past bij ’t Goudhaantje. De witte kleur straalt netheid en versheid uit, terwijl de rode kipelementen de associatie met de heerlijke kip- en frietspecialiteiten versterken. Dit logo is een uitnodigende en vriendelijke visuele representatie van de friettent en zal zeker de aandacht trekken van klanten en voorbijgangers.

Wil jij ook een logo laten ontwerpen die aansluit op jouw wensen & doelgroep? Neem dan contact op.